We mogen weer!

In de rubriek Vier van het vierde door Milan ’t Hooft

Seizoen 2017/2018 is afgetrapt. Vol goede moed begon ook het nieuw gevormde Vierde Elftal aan wederom een jaartje voetbal naspelen. Nu de degradatiestrijd nog helemaal openligt is er genoeg om naar uit te kijken. Vandaar een viertal vooruitzichten voor het nieuwe seizoen…

‘Het tweede vlaggenschip’

Om ‘aan te haken bij de zaterdaghype’ maakt VVN dit seizoen de overstap naar het zaterdagvoetbal. Hoe de leden gaan profiteren van een tweede vlaggenschip in de rood-zwarte vloot? Simpel: vanaf nu haalt ieder lid dubbele waarde uit de officiële VV Nieuwerkerk seizoen-clubcard. Zowel de wedstrijden van Zondag 1 als Zaterdag 1 zijn namelijk volledig gratis te bezoeken op vertoon van deze kaart. Kortom, steunen die mannen! Het Vierde wenst beide vlaggenschepen veel succes in de kampioensrace en hoopt van harte op een dubbel kampioensfeest.

‘Moment of fame’

Ieder weekend maakt de Goalgetter beeldredactie de mooiste foto’s van de wedstrijden op Sportpark Dorrestein. Zelfs bezoekende teams struinen regelmatig de clubsite af op zoek naar een toevallige photobomb. Buiten het zicht van de camera vindt natuurlijk ook voldoende plaats dat het delen waard is. Heeft jouw team een epische wedstrijdbespreking? Welk legendarisch moment heb jij vastgelegd tijdens een afwerkvorm of wedstrijd? Stuur de tofste foto’s of filmpjes door naar de instagram-account @vvnieuwerkerk en wie weet pakt jouw team ook daar een moment of fame!

Tekst loopt door na de afbeelding

vierde

 ‘E-sporter’

 Ajax, Feyenoord, Sparta en PSV, allemaal hebben ze er één: een E-sporter. Omdat VV Nieuwerkerk ook moeiteloos in het bovenstaande rijtje past, zal de eerste VVN E-sporter niet lang op zich laten wachten. Kiest het bestuur voor een ervaren gamer of juist een aanstormend talent? Het Vierde maakt zich geen illusies, in onze gelederen geen FIFA-koning of PES-talent. Wij houden het bij voetbal op echt (kunst)gras, en zelfs dat is al lastig genoeg…

‘Goalgetter 2017/2018’

 Jazeker! Ook dit seizoen volgen er weer zeven edities van het mooiste clubblad uit regio West II. Nieuwe rubrieken, terugkerende klassiekers, posters, puzzels en interessante interviews met clubmensen en teams. Wil jij ook een keer schitteren op deze bladzijdes? Neem contact op met de redactie en pitch jouw idee! Zoals deze rubriek laat zien is enig balgevoel absoluut geen vereiste. Sterker nog, échte footballculture heeft überhaupt weinig met goed voetbal te maken.

Waar kijk jij naar uit dit seizoen? Gaat jouw team dit jaar wél voor het kampioenschap? Volg @het_vierde op Instagram en maak kans op een Vip-arrangement tijdens een van onze wedstrijden, inclusief basisplaats en publiekswissel in minuut 85.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s