Team in beeld: Meiden Onder 17

Prijzenkast: Kampioen in MC2

Door Richard Wervers

De Meiden Onder 17 beleven een ongekend spannende slotfase van het seizoen. Het team onder leiding van Ray Garnier, Teun den Ouden en Tanco Mulderij heeft nog altijd zicht op de titel in de hoofdklasse én kan de bekerfinale nog bereiken en winnen. Dan zal er wel veel gewonnen moeten worden!

Een groot gedeelte van het team speelt al sinds de E’tjes samen en in al die jaren is het ze maar één keer gelukt om kampioen te worden. Dat was in de MC2. Daarom kijken de meiden extra uit naar de laatste, beslissende wedstrijden van dit seizoen, want ook de halve finale van het bekertoernooi werd nog niet eerder bereikt. Dat ging ook dit keer niet zonder slag of stoot.

teamfoto MO17

B.v.l.n.r.: Ray Garnier, Teun den Ouden, Tanco Mulderij
M.v.l.n.r.: Pien Joore, Zahra Lie A Lien, Milou Oosterom, Fleur Vermaat, Denise Bakkeren, Rosanne van der Wouden, Elisa Mulderij, Romee Stolk, Esmée Goudswaard, 
O.v.l.n.r.: Lisa Roozendaal, Susan van den Herik, Britney Garnier, Eva den Ouden. 
Afwezig: Sterre Hekking (blessure)

Rijnsburgse Boys

In de kwartfinale moesten de meiden namelijk naar het grote Rijnsburgse Boys, een ploeg die de beker wel al twee keer wist te winnen. Nieuwerkerk liet zich echter niet afbluffen en klapte er tijdens de wedstrijd keihard bovenop met een 0-0 eindstand en penalty’s tot gevolg. Keepster Pien Joore vertolkte een heldenrol door eerst een penalty te stoppen en vervolgens zelf haar team naar de halve finale te schieten. De meiden duelleren op zaterdag 15 april bij Vredenburch om een finaleplaats!

Kampioen?

Een zeer belangrijke wedstrijd dus, en ook in de competitie komen er nog belangrijke potjes aan. Één punt bedraagt de achterstand op koploper Jodan Boys en ook v.v. Hekelingen strijdt nog mee om de felbegeerde titel. Met een achterstand van één punt hebben ze het niet meer in eigen hand en dus gaan spelers en begeleiders, als het even kan, ook bij de naaste concurrenten kijken in de hoop dat zij nog punten laten liggen.

tekst gaat verder onder de foto

MO17 survival

Maar ook als de meiden nét geen kampioen worden, hebben ze een fantastisch seizoen beleefd. Nog altijd met veel plezier spelen de meiden samen en ook na de wedstrijd, op zaterdagavond, gaat het team vaak samen nog iets leuks doen. Aan het eind van het seizoen wacht bovendien nog een verrassing, want het is inmiddels traditie dat de begeleiders een leuke activiteit organiseren, met als afsluiter een teambarbecue voor spelers en supporters. Vorig jaar werd het survivallen, waar zullen ze dit keer mee op de proppen komen?

MO17 juichen

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s